Muziekvereniging TOGIDO

Concerten

Sinterklaas optredens 2019

5-12-2019

Onze dweilband de Spuigasten zal ook dit jaar weer aanwezig zijn bij de volgende Sinterklaar intochten:

• 23 november 14:00
    Heinenoord: Aankomst van Sinterklaas en zijn pieten met aansluitend feest in de multifunctionele accommodatie De Tienvoet.

• 30 november 14:00
    Hekelingen: Aankomst van Sinterklaas en zijn pieten op het dorpsplein in Hekelingen aansluitend naar het Dorpshuis.

Kerstavonddienst Protestantse Gemeente Hekelingen-Maaswijk

24-12-2019

Aantal van onze leden zullen ondersteuning geven tijdens de kerstavonddienst in de Protestantse Gemeente Hekelingen-Maaswijk.

Voorspeelmiddag

29-12-2019

Voorspeelmiddag

Als afsluiter van 2019 krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn/haar talenten te laten zien aan de andere leden! Inloop vanaf 14:00 en start om 14:30.

Wil je hieraan meedoen (spelen), bv. solo, als duo of in andere (groeps)samenstelling, geef je dan op bij Marion Switser.

En om de middag af te sluiten zullen de jaarlijkse oliebollen weer aanwezig zijn.

Voorjaarsconcert 2020

4-4-2020

Op zaterdagavond 4 april 2020, speelt muziekvereniging TOGIDO haar Voorjaarsconcert in het Dorpshuis in Hekelingen.

Tot ziens bij ons concert op 4 april.Tot ziens bij ons concert op 4 april.

Buitenconcert

6-9-2020

Buitenconcert

Na een lange tijd, mogen we eindelijk weer een concertje geven. Dit keer doen we vanwege alle maatregelen dit buiten. Het concert vindt plaats bij het Dorpshuis Hekelingen (Lede 13). Het concert begint om 14:00 uur. Ook ons leerlingen orkest laat deze middag van zich horen!

Houd voldoende afstand en neem je eigen stoel mee als je wilt zitten! Vooraf aanmelden hoeft niet. Parkeren kan achter of langs het dorpshuis. Bij slecht weer, gaat het concert helaas niet door.

Tot 6 septemberTot 6 september