Fanfare

Het fanfareorkest van Togido onder leiding van Viktor Moricz bestaat uit zo’n 40 amateur muzikanten die veelal afkomstig zijn uit Hekelingen en Spijkenisse. De leeftijd van de muzikanten varieert van 8 tot 75 jaar. De fanfare speelt afwisselende muziek die uiteenloopt van concertstukken tot marsen en lichte populaire muziek.

In het fanfareorkest van Togido worden de volgende instrumenten bespeeld: Bugels, trompetten , cornetten, hoorns, saxofoons, trombones, baritons, euphoniums, bastuba’s,  slagwerk, dwarsfluiten en klarinet.

Er worden gedurende het jaar een aantal concerten gegeven en ook marcherende optredens behoren tot de muzikale activiteiten van het orkest van Togido.

Evenementen waarbij Togido vaak optreedt zijn o.a. de avondvierdaagse, openingen, Koninginnedag, Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Er worden ook zelf concerten georganiseerd bijvoorbeeld in de vorm van een jaarconcert, een muzikale barbecue-avond en een play-in.

De fanfare van Togido is een gezellig orkest waarbij jong en oud samen muziek maken, waarbij een goede opleiding van nieuwe muzikanten mogelijk is, waar er altijd plaats is voor plezier in muziek maken en waar nieuwe leden altijd welkom zijn!